Hemma-påsk

Annandag påsk idag. Sista dagen på den här påskledigheten, vilket alltid känns vemodigt. Men oj vilka härliga, lediga, ljuvliga dagar vi har haft tillsammans här hemma. Så värdefullt att bara hinna få vara, och att hinna umgås. Att vara lediga tillsammans. Få tid ihop hela familjen.
 
Den här påsken har vi bl.a varit i skogen flera gånger. Alltid lika rofyllt och mysigt. Vi har packat med oss picknick i form av kakor och saft/kaffe. Maken har även provat fiskelyckan, dock blev det ingen lycka då ingen fisk ville nappa, men det gjorde absolut ingenting. Det är härligt att bara komma ut i skogen ändå.
 
Jag och dottern har även varit till en blomsteraffär som varje år (sedan 28 år tillbaka) brukar ha små kycklingar i ett av sina skyltfönster. Och dem var helt ljuvliga! Så söta! 😍 Dem var bara ett par dagar gamla när vi var där. 
 
Vi har också hunnit med att leta efter påskägg som påskharen hade gömt ute på tomten 😉
 
 
 
 
 
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0