Spa-dag med en vän. Kropps- och själavård 🛁💆‍♀️🥰

Hejsan och godkväll på er! 
Hoppas att allt är finemang med Er och att ni haft en härlig vecka vad ni än har gjort 😊
 
Idag så har jag och en vän varit på spa. Alltså bara själva ordet för ju tankarna automatiskt till avkoppling, bad, relax, bastu, massage och balsam för själen 😍🙏 Kropps- och själavårdande.
Ni kanske minns i ett av mina tidigare inlägg, inlägget som jag skrev i slutet av 2020. Om mina strävansmål inför 2021. Att jag under detta år ska bli ännu bättre på att ta hand om mig själv, och min hälsa. För har man inte hälsan i balans så kan nog livet kännas väldigt kämpigt. Och det behöver ju inte alltid vara så stort, om ni förstår vad jag menar. Alltså det behöver ju inte alltid innebär massage och spavistelser, för att man ska må bra. I grund och botten tror jag att man måste känna sig tillfreds med livet som det är just nu. Med det man har. Och inte bara fokusera på det som man inte har.
Att man ser det stora i det lilla helt enkelt. En vacker solnedgång. Ett härligt samtal med en fin vän. Ett skratt som känns bra i hela kroppen. Solens första värmande strålar, där man sitter mot en husvägg med en kopp kaffe i handen en vårvinterdag. Ja, ni fattar.
Och självklart även en spavistelse👌🥰

Så idag har jag och en vän varit på ett närliggande spa. "Spa halvdag" hade vi bokat för en billig peng, till råga på allt! 😮 Under dessa 4 timmar som vi spenderade där så ingick det: 30 min ryggmassage, 30 min fotmassage (helt gudomligt härligt 🙏), fri tillgång till bastu, jacuzzi och frukt och te. Vi gick verkligen som på moln när vi var klara 😍☁️ Coronaanpassat självklart alltihop. Ja det var helt ljuvligt alltså! Två trötta småbarnsmammor på efterlängtat spa. Egentid deluxe 👌🙌💆‍♀️🏊‍♀️🛁
 
Imorgon blir det en lugn söndag hemma med familjen. Vad har ni för planer för morgondagen? 

 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0