Lördagskväll i mitt eget sällskap

Godkväll på er!

Hoppas att ni mår bara bra. Jag mår mycket bättre tack och lov, och har nu jobbat första veckan efter Coronan. Och jag måste säga att det gick bättre än förväntat. Kände mig i princip som vanligt, vilket känns skönt.
 
Och i vanlig ordning skriver jag det här inlägget nu på kvällen, när lugnet råder, och övriga familjen sover. Maken somnade i princip samtidigt som dottern, han var nog trött han 😅😴 så jag fick en lördagskväll i mitt eget sällskap. Kan vara behövligt det med ibland. Sitter här vid köksbordet med en kopp te och lakritsägg som dem sålde ut för 10 kronor påsen på affären 👍 Dem är såå goda! Ni kanske vet vilka jag menar? Märket är Anthon Berg. Dock brukar jag bara hitta dem runt påsk, så det gäller att passa på att köpa några påsar när man väl hittar dem 😊

Idag har jag och dottern varit in till byn en sväng. Vi besökte stora lekparken (så efterlängtat av henne) och vi lämnade även in en hel del gamla batterier i batteriholken som finns utanför ena affären, samt handlade litegrann. En mysig mamma-dotterdag tillsammans ❤️
Vad har ni gjort idag?
 
Förresten på tal om något helt annat, jag såg häromdagen ett inlägg som Underbaraclara hade skrivit på sin Instagram @underbaraclaras. Det inlägget berörde mig verkligen. Gick rakt in i hjärtat på mig. Hon satte ord på mina egna tankar och känslor om föräldraskapet. Ni som har instagram, och är nyfikna på att läsa och framförallt beröras, gå in på @underbaraclaras profil och scrolla ned till inlägget hon skrev i tisdags. Inlägget som börjar med: "Om barn bara visste hur mammor oroar sig för dem."
Så vackert beskrivet ❤️😭 Det var ett sådant där mitt-i-prick-inlägg. Ni kommer inte bli besvikna.
 
 
 
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0