Söndag, radioprat och Corona-tankar

Söndag den 22 mars idag. Imorse var det -9 grader kallt, brrr!
Nu var det ett bra tag sedan som jag skrev någonting här i bloggen, det blir lätt så ibland.
Hur mår ni i dessa Corona-tider? Mår ni bra? Eller är ni hemma i karantän? Jag har kunnat jobba hela den gångna veckan då maken (som jobbade natt hela veckan) var hemma Lillan (som har varit förkyld) på dagarna, så på så vis kunde vi båda jobba. Ibland så går det att göra så.
 
Jag har faktiskt börjat tänka (kom jag på häromdagen) "innan Corona vs. efter (under) Corona". Måtte det vara över snart! Det känns så ovisst allting. Och det är klart, det är ju något som ingen människa tidigare har varit med om, så ingen vet ju hur en ska förhålla sig till det heller. Förutom att tvätta händerna.
 
En rolig grej som hände mitt i allt elände var att maken var med i radio! Ni kanske minns att jag skev för några veckor sedan om att jag hade varit med i radio, och nu blev det alltså makens tur att vara med 😊
I slutet av samtalet hälsade han till sin lilla familj 💞
  
Idag står inte alltför mycket på agendan, vanligtvis har ju Lillan sin dans idag, men eftersom hon inte är riktigt frisk ännu hoppar vi över den. Så det blir helt enkelt en lugn söndag här hemma. Bl.a fixa och dona med tvätten, matlagning och räkningar...😒 ett sådant där nödvändigt ont 😝
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0