Februari, kalas, Djungelgympa och Grekiska steg 2 på distans

Hej!
 
Det har redan hunnit bli februari månad i almanackan och det var det alltför länge sedan som jag skrev något här i bloggen 🫣 blir lätt så när livet kommer emellan 😅
 
Hur mår Ni? 
Med mig är det bara bra, känns som att man inte gör något annat än att äta, jobba, sova repeat 🥴 nuförtiden 🤷‍♀️
Men men, livet består ju ibland av sådana perioder också, måndag-fredag, måndag-fredag om och om igen 😅😵‍💫🫣

I helgen som var så var dottern bjuden på födelsedagskalas till ett barn i hennes klass. Dem hade bjudit in alla elever i klassen, och allihop förutom två stycken barn var där, så det var fullt hus med andra ord! Men roligt hade de! Disco, mycket smarrigt hembakt fika, och en massa bus och lek! Väl hemma igen åt vi en god middag tillsammans och tittade på Melodifestivalen, deltävling 1 som sändes ifrån Göteborg denna lördagkväll.
 
Tittade ni också på det? Isåfall, vad tyckte ni om bidragen som var med? Jag tyckte att de var ganska jämna så att säga. Och med jämna menar jag att ingen av dem var speciellt bra 😅 Vi får väl se nu till helgen om det kanske är med bättre bidrag då.
  
I söndags så började även Djungelgympan för dottern också, men vi hoppade faktiskt över det den här gången då det inte var något vidare väder ute, i princip snöstorm 😱🌬❄️ Och dottern var trött efter kalaset dagen innan, så då valde vi att avstå och bara vara hemma och ta det lugnt och ha en slappar-dag istället. Behövs det med ibland. Så nu på söndag gör vi ett nytt försök 👌🤸‍♀️

En jätterolig och högt efterlängtad "grej" är att jag ska läsa grekiska steg 2 på distans för samma lärare som jag läste grekiska steg 1 hos 🙌🫶🇬🇷 Jippi! Såå himla roligt!
 
Jag anmälde mig till grekiska steg 2 hos ABF men det var för få sökande (endast jag och en tjej till) så då vill dem inte starta den kursen här gången pga att de får inte in tillräckligt med pengar. Vilket ju är förståeligt såklart. Så jag tog då kontakt med min lärare Vasiliki och hon kom med det förslaget 🙏 Så vi får se hur det går, men roligt ska det bli iallafall! Och det känns jättebra att få "professionell hjälp", så allt säga. Jag känner att jag behöver det för att kunna utvecklas mer i mina grekiska kunskaper, och kunna komma vidare, och framförallt för att inte tappa mina nuvarande kunskaper!
 
För även om jag spelar Duolingo Greek så är ju inte det samma sak som att studera hos en lärare och att ha en tvåvägs-kommunikation så att säga 😅 istället för en envägskommunikation-kommunikation som Duolingo faktiskt är. Men Duolingo är hur som jättebra som ett komplement och att som jag har gjort nu under julledigheten hålla kunskaperna "vid liv". 

Ja hörni, det var litegrann om vad jag har haft för mig under den senaste tiden. 
Ha det jättebra så hörs vi snart igen! 😊
 
 
 
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0