Ett datum värt att minnas ❤️🐶

Idag är det den 23 oktober 2022 och minnena av en 23 oktober, ett helt annat år, sköljer över mig...🥺

Det är nämligen min och mina föräldrars hund Wilma's födelsedag idag ❤️
Älskade lilla vän, idag skulle du ha fyllt 15 år 🐶🎂🎈🎁🎉
Jag hoppas att du blir ordentligt firad i himlen, för den underbara, fina hund som du var! 
Tack för att vi fick låna dig så många år som vi fick! ❤️🙏🐶
 
~

Idag har dottern varit på kalas, som hon tyckte var jätteskoj. Det var två tjejer i hennes klass som fyllde år, och dem bjöd in alla kompisar i klassen. 
Gymnastiksalen på skolan där hon går var platsen för kalaset. Och det var riktigt lyckat! Barnen var inte stilla en sekund haha. Precis som det ska vara 😊
 
Dottern tyckte att ringarna var det roligaste av de olika redskapen. I princip alla redskap var framme: hoppa över plint, ringarna, gå balansgång, kullerbytta på mjuka stora madrassen, klättra i ribbstolarna osv. 
Det fanns snacks och saft i mängder, och så lekte dem "dansstopp" och "Ali Baba - 1, 2, 3". 

Annars har vi haft en lugn helg höll jag på att skriva 🥴😅🫢 men det är inte sant för fem öre!
Det är fortfarande fullt upp med att iordningställa köket, endast lite finlir kvar dock 🙏🫶
Igår kväll kunde vi äntligen börja packa upp allt glas och porslin igen, så nu är det inte fullt lika rörigt som tidigare tack och lov.
Det blev riktigt bra, och det fanns så mycket plats! Jämfört mot det gamla köket och köksskåpen som inte var så mycket att hurra för. Det känns helt fantastiskt! 
Efter att ha haft en stor del av hemmet nedpackat i flyttkartonger på hög i vardagsrummet, så känns det som en riktig lyx att ha köksskåp igen, (och ett fungerande kök där man både kan laga mat och diska) som även är stora och djupa så att även de största tallrikarna får plats 🙌
 
Tänk vad man vänjer sig vid saker och ting.
Inann hela denna renoveringsresa hade börjat, tyckte man ju varken att det var en lyx att kunna laga mat på en fungerande spis, eller att kunna diska i diskhon. Men sen, när det gama köket var helt bortrivet, och det endast var ett tomt rum kvar, med en mikro i där vi värmde all färdigmat, samt diskade i handfatet inne i badrummet, känns det NU som en riktig lyx att ha ett så gott som fullt fungerande kök!
 
Nä hörni, klockan börjar som bekant bli mycket, och sängen kallar 🥱😴
 
Hoppas att veckan som kommer blir precis så som Du önskar! 🥰
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0