Då var det vinter igen…❄️

Hej!
Hoppas att allt är bra med Er 😊
 
Hur ser det ut där just du bor? Är det vinter ännu eller spirar vårens grönska? 
Här hemma var det vår tills alldeles nyligen då vintern gjorde entré igen... Man kan säga att våren kom av sig litegrann 😅 Och jag måste säga att jag har blandade känslor kring det... Det är ju väldigt vackert med all den gnistrande vita snön som ligger tung på träden och gärdesgården, men kunde inte våren fått fortsätta att få sista ordet...?
Ja, ja den som väntar på något gott...😍
 
Idag har vi haft en lugn och mysig lördag hemma, så ljuvligt. Lillan blev så glad över sitt nya, fina skrivbord som hennes pappa skruvade ihop till henne idag. Hon och hennes Morfar var till IKEA en sväng i torsdags, och där hittade hon både ett skrivbord och en skrivbordsstol som fick följa med hem. Snälla, snälla Morfar 🙏❤️
Hon såg så stor ut där hon satt på sin stol vid sitt skrivbord uppe i sitt rum idag, med benen dinglandes.
 
Förresten på tal om något helt annat, det är såhär att i Jonna Jintons senaste vlogg så pratar hon om ett samarbete med alla sina följare, vilket uppgår till otroliga 4 miljoner från världens alla hörn. 
"If you could say something to 4 million people" heter samarbetet. Och det går till såhär att alla som vill skickar in en video på högst 10 sekunder har jag för mig att det var, vad som helst som jag tycker är viktigt, roligt, häftigt, lyckligt osv. Då är jag även med och har chansen att bli en av de utvalda att få vara med i hennes nästa video, med min video. Förstår ni? Alltså hur coolt vore inte det?! Så det har jag även gjort idag, filmat mig själv under ca 3 sekunder, där jag säger något som jag anser är viktigt, och som jag önskar att 4 miljoner människor runtom i världen ska våga känna, våga vara.
Always be your self. Det var mina "magiska" ord till världen. 
Nu återstår det bara att hålla tummarna och vänta. Någongång i maj kommer troligtvis den omtalade videon 🙏😀🤩
 
Nä hörni, klockan börjar bli mycket 🥱 
Ha det så bra som det bara går så hörs vi snart igen, och förhoppningsvis så är det lite mer vår här hemma då 😉
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0