2023!

Hej på er!
Och välkommen hit till min blogg år 2023! 🙌
Vad skoj att just DU har hittat hit 😊
 
Ett nytt år, det känns spännande, som ett oskrivet blad som ligger framför en 💕
Det känns alltid lite speciellt när jag skriver det allra första blogginlägget för ett nytt år.
 
Hur har ditt 2023 varit hittills?
 
Mitt har varit jättebra. Det började med att dottern fyllde 7 år. Hon hade för första gången i sitt liv sitt efterlängtade kompiskalas. Vi hade bjudit henens tre närmsta vänner som hon leker med. Och hon verkade så nöjd med sitt kalas dagen efter när jag frågade henne hur hon tyckte att det hade varit 😍
 
2023 började även med en resa till Stockholm, dottern och jag tillsammans med en vän och hennes dotter. Vi hade en riktig tjejresa, och det var sååå roligt! Vi hade biljetter till "Disney on Ice", och det var verkligen en fin show! Så välgjord och bra! Och precis lagom lång, ja den var verkligen sevärd helt klart!
 
Hotellvistelse (hotellfrukosten var nog den godaste jag någonsin ätit, top notch!) och middag på Pinchos 👌 innan vi åkte tåg tillbaka hem igen. De båda två tyckte att det var sååå spännande, vilket jag kan förstå! Vi åker ju mestadels bil när vi ska någonstans.
 
Idag har jag och dottern varit iväg med henens bästa kompis samt hennes mamma till badhuset, och haft en heldag där! Jätteskoj! Men hon var bra trött när vi kom hem sen.
De ska börja åka dit och bada genom skolan och "gilla vatten" som kursen heter.
Imorgon söndag, ja eller idag snarare 🙈 så ska vi bara ha en lugn och skön dag här hemma.
 
Jag ville mest bara titta in och skriva några rader så att ni vet att jag fortfarande lever 😉
Ha det fint så hörs vi snart igen!
 
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0