Långhelgslediga

Hej på er!
Nu har det blivit en sådan där bloggtorka igen...😏
Känns som försommarkväll både igår kväll och ikväll, helt ljuvligt.
Vi är lediga hemma tillsammans, och har långledigt. Så underbart 😍
Både igår och idag har vi varit utomhus i stort sett hela dagen, då vädret var på topp 👌
 
Idag har vi bl.a tagit en långpromenad runt om i byn och sedan premiärbadade Lillan i sin ena lilla pool, hon pratade om att bada redan igår, men då var det nästan dags att börja göra iordning för kvällen. Så i eftermiddags var hon jättebadsugen. 
 
Igår höll vi på och planterade buskar framför en del av gärdsgården som har varit "tom" så nu har det blivit lite mer insynsskyddat från vägen iallafall.
Det tog nästan hela dagen, men det känns så bra att det nu är gjort! (Har tänkt att göra det åtminstone de senaste två åren 🙈)
 
Imorgon är det tal om att det ska bli regn, så då hade vi tänkt att åka några små ärenden. Vi skulle egentligen ha åkt iväg idag, men då vädret var så härligt beslutade vi oss för att ändra våra planer, och byta dag för aktiviteterna.
 
 
 
 

jessicavesterlund.blogg.se

Lever min dröm med min dotter och vår lilla katt på landsbygden. I bloggen skriver jag om allt möjligt- tankar som mitt hjärta känner. Bakning, att vistas i skogen, inredning, pyssla, måla, fota och skriva är några av mina intressen. Hoppas du vill följa mig här!

RSS 2.0